Main Module

Welcome to my cooking blog, a place where recipes are shared. Do not hesitate to leave comments and ideas as to how to improve my cooking. Enjoy blogwalking and please keep coming back for more updates

Adds

Calendar

Monday, January 28, 2013

MAGGI Good to Great Campaign -Announcement of Winner for MAGGI Contest

Assalamualaikum..
Saat yang ditunggu -tunggu oleh peserta MAGGI Contest dah tiba...
Alhamdulillah...

MAGGI contest ini mieza anjurkan bersama MAGGI selama sebulan dari 26 November 2012 hingga 25 Disember 2012..terima kasih mieza ucapkan kepada semua yang sudi menyertai..

Resepi yang hantar semuanya sedap-sedap belaka. Bila tengok pun buat mieza meleleh. Pemenang contest ni dipilih secara mutlak oleh MAGGI. Pemenangnya akan mendapat :

1) Full Range of MAGGI Culinary Solution


2) Pakej percutian keluarga ke Legoland Malaysia, Nusajaya, Johor bernilai RM1500

Wahhhhhhhhh!!!!! sapa nak kasi kita free kan...

Dan pemenangnya ialah:
  •  
  •  




























  •  
Tahniah Kak Salami Simon dari Amie's Liltle Kitchen dengan resepinya Nasi Tomato Berserai dan Ayam Masak Merah

a

TAHNIAH dan TAHNIAH dan TAHNIAH buat Kak Amie cayang....harap kak amie boleh email mieza atau mesej kat inbox FB untuk mieza jelaskan tatacara untuk mendapatkan hadiah.

Wahhhh seronoknya Kak Amie boleh la ke Legoland Malaysia!
Kepada yang kurang berjaya jangan sedih..insyaAllah next time MAGGI akan conduct contest yang lain...mungkin mieza masih akan jadi organizer mungkin blogger lain yang akan dipilih...

Terima kasih MAGGI! Memasak bersama MAGGI sememangnya mudah dan cepat!

Salam sayang dari Mieza MMMMuuuahhhhhsss

5 comments:

Melly Octaviana said...

Congrat buat Kak Amie.. :)

faa.rosli said...

tahniah Kak Amie! akak nanti kalo ada contest lagi, impom faa ya..faa nak sangat masuk..hehehe

Amie said...

Wow! Terkejut badak dibuatnya.... Allahu Akbar...niat nak sama2 meriahkan contest rupa-rupanya kakak pula yang menang...tak tahu nak cakap apa...terharu sangat!!!!!

风骚达哥 said...

20151204 junda
longchamp handbags
michael kors handbags
michael kors outlet
michael kors outlet
louis vuitton outlet
coach outlet
louis vuitton handbags
nike air max
timberland boots
nike blazers
air jordans
nike shoes
christian louboutin uk
juicy couture
michael kors outlet online
ghd hair straighteners
nike outlet store
air jordan 13
louis vuitton
ray ban
prada outlet
cheap uggs
mizuno running shoes
michael kors outlet
mont blanc pens
louis vuitton
michael kors
ed hardy uk
oakley vault
burberry outlet online
nike outlet
coach factory outlet
moncler jackets
moncler outlet
true religion outlet
pandora charms
coach factory outlet
ray ban
louis vuitton outlet
chaussure louboutin

Qing Cai said...

tiffany outlet
oakley sunglasses
christian louboutin shoes
oakley sunglasses wholesale
michael kors handbags
mulberry handbags
louis vuitton handbags
michael kors outlet
jordan pas cher
coach outlet store
longchamp handbags
ghd uk
mulberry handbags sale
michael kors outlet
louboutin pas cher
beats by dre
fitflops clearance
nike air max
ray-ban sunglasses
louis vuitton handbags
michael kors outlet
ralph lauren polo
michael kors bags
cheap ray ban sunglasses
mcm backpack
michael kors online
timberland boots
mulberry handbags
asics
beats by dre
tory burch outlet
nike blazer pas cher
football shirts
louis vuitton neverfull sale
basketball shoes,basketball sneakers,lebron james shoes,sports shoes,kobe bryant shoes,kobe sneakers,nike basketball shoes,running shoes,mens sport shoes,nike shoes
20160608caihuali

Don't forget to click the ad before u continue blogwalking..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...