Main Module

Welcome to my cooking blog, a place where recipes are shared. Do not hesitate to leave comments and ideas as to how to improve my cooking. Enjoy blogwalking and please keep coming back for more updates

Adds

Calendar

Sunday, November 25, 2012

MAGGI Good to Great Campaign


Assalamualaikum...
Hari ni tak ada entry pasal masak-masak...tapi mieza nak ajak semua pengunjung blog When A Working Mother Cooks yang ada blog untuk join contest MAGGI Good to Great Campaign..

Contest ini terbuka dari 26 November 2012 hingga 25 Disember 2012

Jangan lepaskan peluang ini sebab HADIAH nya sangat LUMAYAN. Hadiah untuk pemenang ialah:

  1) Satu set MAGGI Culinary Solutions
  2) Percutian keluarga ke Legoland Malaysia bernilai RM1500




Menarik kan? 
Apa tunggu lagi..sertailah sekarang! Syarat-syarat penyertaan:

1) Hendaklah menjadi FOLLOWER kepada blog When A Working Mother Cooks. Kalau belum jadi follower cepat-cepat tekan butang follow kat sebelah kanan blog ni.

2) Memasak apa-apa sahaja makanan kegemaran dengan menggunakan barangan MAGGI (contoh Maggi stocks cubes, Maggi Cukup Rasa, Maggi liquid stocks, Maggi Hari-Hari Favourites, Maggi oyster sauce, Maggi seasoning and Maggi sauces range.- apa-apa sahaja barangan MAGGI) - INGAT tau baragan MAGGI je jadi jangan pula guna Knorr ke, Lee Kum Kee ke etc

3) Mengambil gambar dan postkan entry tersebut di blog anda.

4) Ceritakan tentang pengalaman indah anda (testimonial) menggunakan barangan MAGGI dan bagaimana MAGGI menyumbang kepada kehidupan seharian anda.

5) Hantarkan entry blog anda beserta gambar masakan kepada [email protected] dengan menyertakan butiran berikut:
        a) Nama
        b) URL untuk post berkenaan
        c) Nama masakan 

6) Anda boleh post seberapa banyak post/entry yang anda suka dalam masa sebulan kempen. Setiap kali anda post entry tersebut ke blog anda, sila hantar email bersama butiran seperti di perkara (5) di atas.

7) Pemenang akan dipilih berdasarkan bilangan post yang terbanyak dan pengalaman (testimonial) yang paling unik.


SEBARKAN CONTEST INI kepada semua rakan-rakan anda...

CEPAT-CEPAT...jangan berlengah lagi..ayuh ke kedai beli barangan MAGGI dan hidupkan dapur anda sekarang...


10 comments:

Amie said...

ooooh bestnya Mieza.... Kak Amie memang selalu gunakan bahan keluaran Maggie... nanti kak Amie cuba ikut ye Mieza cayangggg....

zila norazila said...

salam mieza..
hadiah best tue..pada sesiapa yg biasa guna maggi prdct mmg sesuai masuk cntst nie..:)

♥LOVE2COOK MALAYSIA♥ said...

Wahhh ada contest! I selalu masak Maggi goreng jek..hehehe! :)

FnF Simple Life said...

wahhh... hadiah sgt lumayan tuuu... best3x...

Sue @ Nenie said...

Salam...Wahhh bestnya..Dapat masuk legoland tuuuuuuu

SRI IDAYU said...

bestnya hadiah dia...selalu gak guna brg maggi utk msk...nti leh cuba lah..:)

Anonymous said...

I'd like to find out more? I'd care to find out some additional information.
My web site ... GFI Norte

Lesung Batu said...

salam kenal mieza..sy pun ada juga guna brand Maggi..cuma dah lama tak mkn megi..hehe :)

Anonymous said...

Terrific post but I was wanting to know if you could write a litte more on this
topic? I'd be very thankful if you could elaborate a little bit further. Bless you!

Also visit my web blog - GFI Norte
my page :: GFI Norte

林磊 said...

2016-2-23 leilei
coach factory outlet online
burberry outlet
michael kors handbags
louis vuitton pas cher
air jordan shoes
mont blanc pens
ray ban sunglasses
air jordan 4
michael kors outlet
longchamp pas cher
michael kors outlet
new balance shoes
jordan 3s
michael kors handbags
air max 90
jordan shoes
fitflops sale clearance
longchamp outlet
ralph lauren
tiffany and co
polo outlet
uggs on sale
adidas shoes
canada goose jackets
ture religion outlet
nike outlet store
nike air max
coach outlet online
nike blazer
michael kors bags
christian louboutin sale
michael kors outlet
christian louboutin shoes
nike air max 95
burberry outlet online
canada goose jackets
true religion
ray ban sunglasses
adidas superstar
ugg boots for sale

Don't forget to click the ad before u continue blogwalking..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...