Main Module

Welcome to my cooking blog, a place where recipes are shared. Do not hesitate to leave comments and ideas as to how to improve my cooking. Enjoy blogwalking and please keep coming back for more updates

Adds

Calendar

Monday, October 8, 2012

Baked Spiral

Assalamualaikum..
Dah petang-petang ni bila balik dari kerja memang blurrrr je kan nak masak apa for dinner..tetiba hubby malam ni nak kena bawa Wawa ke klinik..untuk pujuk anak dara tu makan ubat kena la bawa ke KFC..kalau tidak tamau makan ubat pula...


Spiral ni mieza baked for tea yesterday..hubby cukup suka kalau buat macam ni...suka tengok dia makan...

Kali ni mieza buat dalam individual ramekin..senang sikit nak makan...lagi pun next week ada konvo kat ofis tu...depa mintak mieza sediakan refreshment untuk VVIP..salah satu ordernya ialah baked macaroni individual serving...


Hari ni mieza tak der mood nak tulis balikresepinya...kalau kawan-kawan nak resepinya, boleh klik SINI..dan SINI...dan SINI..sebab ini ialah meu ulangan kegemaran my laling...

Sedap sangat bila mozarela cheesenya garing macam ni...i likeeeee...


Ketuk dengan sudu..'crack' bunyinyer...then i know it's gonna be very very delicious!


And this one goes into hubby's mouth...


To be shared with all...bon appetit!


6 comments:

Amie said...

Wawa demam lagi ke Mieza... oo rupanya gitu ye kalu nak pujuk dia makan ubat he he heh
Ni Kak Amie langkah kanan ni, tme hujan gini dapat sesudu dua baked spiral alangkah enaknya!
Nanti buat comil2nya untuk VVIP tu...biar bisnes terus maju!

izahdaut said...

baru nak mintak suap yg kat sudu tu.. rupanya dah masuk mulut haby akak ek. heheh.. nak try la, buat dlm remekin camtu lagi mudah nak makan kan.. hmm tq kak mieza share resepi :-)

Liza said...

mmg nmpk best sgt...thnx mieza share resepi ye...

adda syuhada said...

adda xpernah lgi makan benda nih..nk membuatnya lgi la..tp nampak cm sedap..teringin gk nk cuba nanti..

zila norazila said...

x pernah buat lg mieza..wahh ank zila tgk blog mieza nie dia sibuk suruh ibu dia buat jgk..zila keep resepi yer:))

chenlina said...

chenlina20160303
abercrombie and fitch new york
coach outlet online
louis vuitton handbags
polo ralph lauren
longchamp outlet
michael kors handbags
ugg outlet store
coach factory outlet
ray ban sunglasses
coach factory outlet online
the north face outlet
toms shoes
coach outlet
giuseppe zanotti
coach outlet store online
uggs outlet
kobe 9
mont blanc legend
ralph lauren uk
nike huarache
kobe 11
michael kors outlet online
oakley vault
lebron 13
gucci outlet
ray bans
tod's shoes
ugg boots
michael kors handbags
micheael kors outlet
abercrombie outlet
toms shoes
coach outlet store online
cheap jordans
polo ralph lauren
coach outlet
michael kors outlet online
air jordans
coach outlet
hollister shirts
as

Don't forget to click the ad before u continue blogwalking..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...