Main Module

Welcome to my cooking blog, a place where recipes are shared. Do not hesitate to leave comments and ideas as to how to improve my cooking. Enjoy blogwalking and please keep coming back for more updates

Adds

Calendar

Monday, February 20, 2012

Red Velvet Cake and Red Roses




Assalamualaikum..alahai blog ni kejap idup kejap mati ye..mieza sibuk sangat sekarang...alhamdulillah banyak tempahan dari kawan-kawan...sampai mieza jarang masak...makan je apa yang ada..maklum la balik kerja pun dah pukul 6 petang..terus nak masuk dapur siapkan tempahan..minggu ni banyak pula tempahan...mieza kerja sendirian jadi mieza terpaksa menolak beberapa tempahan jika tarikhnya sama dengan tempahan yang lain...sian sebenarnya tapi mieza tak mampu huhuuu...suka tapi fenattttt hahahah


Mieza juga tak sempat nak berkunjung ke dapur kawan-kawan...terima kasih buat yang tinggalkan komen...mieza akan balas kunjungan nanti..insyaAllah...jangan serik atau merajuk untuk ziarah dapur mieza ye...sob sob sobbbb

9 comments:

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot said...

Bagus tu Mieza,Kak Ros doakan muga murah rezeki ya.

Ida,Japan said...

slm mieza...cantiknyer!! RVC ada roses lg tu..tak per mieza..kita buat apa yg termampu jer, mmg sonok buat kek ni, sambil tu boleh asah bakat mendeco...suka tapi penatt kan, practice make perfect mieza,,ida pun tak sempat nk BW sumer blog kwn2..

Kak Sam said...

Rajinnya. tadi nampak dapur naz, sekarang kat sini, ermmm memang kena buat ni

Ucu Faridah said...

salam mieza....
alhamdulillah...biar penat tapi puas hati,yg penting customer seronok menerima hasil tangan mieza...

semoga kita sama2 maju dlm business yg menyeronokkan ni...

Sue @ Nenie said...

Salam Kak Mieza..Alhamdulillah..itu namanya rezeki...Moga terus sukses

Wani said...

salam kak mieza.. dah lama wani tak jengah dapur kak mieza.. lately,, banyak dok tayang kek2 ni .. hihi ..seronok kak mieza .. biar penat pun yang penting happy .. kan ...

Ketuhar Panas Yatie said...

Kita yang bekerja ni memang kena bahagikan masa betul2.Yang penting tugas hakiki kita tak terjejas. InsyaAllah kita semua boleh buat yang terbaik....seronokkan bila siap mendeco dan pelanggan berpuas hati.

sudipVSsenduk said...

Itu maknanya air tangan Mieza mmg sedap! Dah lama teringin nak buat red velvet ni, tapi masih belum berkesempatan..

Juwita Jamaludin said...

Cantik kak.. Good luck ita pun sama x sempat2 BW

Don't forget to click the ad before u continue blogwalking..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...