Main Module

Welcome to my cooking blog, a place where recipes are shared. Do not hesitate to leave comments and ideas as to how to improve my cooking. Enjoy blogwalking and please keep coming back for more updates

Adds

Calendar

Friday, December 23, 2011

We Are On A Vacation - Hurrayyyyyyyy!



Hurrayyyyy we are going on vacation again...well not going oversea lah kan sebab ongkos tak cukup hahahaha..jadi kami akan gi vacation cuti-cuti Malaysia aje...

Setiap tahun kalau cuti sekolah mieza dan suami suka bawa anak-anak jalan-jalan..bukan lah apa tapi nak bagi pendedahan kepada anak-anak tengok tempat orang..kata orang 'go to a place u've never been' nanti banyak yang dapat kita pelajari...hasrat di hati teringin sangat nak bercuti ke luar negara tapi masa belum mengizinkan..insyaAllah suatu hari nanti..

Tahun lepas suami bawa bercuti ke Lumut, Perak..masa tu sarat mengandungkan Umar 8 bulan di dalam perut jadi mieza banyak berehat di dalam bilik je sementara suami membawa anak-anak mandi pantai..kini Umar sudah pun 10 bulan..tak sabar nak 1st vacation dengan Umar..

Jadi dapur mieza ni tak berasaplah ye seminggu ni..kepada yang sudi melawat WAWMC, mieza ucapkan terima kasih dan jangan lupa untuk kembali menziarah..insyaAllah lepas balik dari bercuti nanti mieza akan share pelbagai jenis resepi lain yang mieza cuba...

and boss, i'm out of the office..please do not call tau..unless it is about my bonus hahahaha

5 comments:

Ida,Japan said...

wahhhh...cuti2 malaysia ke mieza..seronoknya, time cuti sekolah ni la kan masa nak beriadah dgn anak2...have a safe journey, cuti ke mana tu...ida kt M'sia pun belum sempat pusing habiss lagi mieza.

IXORAROXI said...

happy holiday Mieza..have fun!

Wani said...

salam kak mieza,,,

wahhhhhh bestnya cuti2 malaysia .. ok gak tu .. bawa anak2 pi jalan2 kenal tempat orang ... nanti ada duit lebih sikit.. pi kenal2 negara luar lak hihi... have a nice holiday ...

sudipVSsenduk said...

happy holiday!

Sue @ Nenie said...

Salam Kak Mieza..Selamat berseronok-seronok merehatkan minda seketika dari bebanan kerjaaaa.....Dan semoga semuanya selamat dan berjalan lancar pergi dan balik....

Don't forget to click the ad before u continue blogwalking..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...