Main Module

Welcome to my cooking blog, a place where recipes are shared. Do not hesitate to leave comments and ideas as to how to improve my cooking. Enjoy blogwalking and please keep coming back for more updates

Adds

Calendar

Thursday, December 22, 2011

Presenting A Paper at A 2-Day International Conference @ PWTC and Small Family Vacation

Haiiiiii Assalamualaikum...wahhhh dah berabuk umah mieza ni banyak hari mieza tinggalkan..hampir seminggu ehhhh...sebenarnya mieza sibuk betul..kalau tengok kat calendar kat atas tu, pada hari Isnin dan Selasa lepas mieza menyertai International Conference dan jadi presenter sekali..2 hari di sana, mieza bawa family sekali...kebetulan abang dari Kelantan juga present paper dalam conference yang sama..dan sorang lagi abang memnag tinggal kat Keramat, jadi kami buat sedikit family gathering walaupun ada sorang lagi abang dan sorang kakak mieza tidak join sama sebab bekerja...di sini mieza nak abadikan gambar-gambar untuk dijadikan kenangan di hari hadapan..tapi macam biasalah kan gambar mieza tak banyak sebab mieza yang jadi cameraman..nasib badan la kan hahahaha

Kami check-in di Seri Pacific Hotel sebelah PWTC on Sunday the 18th...nice room..and comfy!



depan TV ni lah kami hampar toto dan tido..katil yang besh tu bagi kakak dan wawa yang tido..mama dan papa dan umar terpaksa berkorban..



bathroom yang sangat cantik...berkali-kali wawa mandi dalam tub ni..




Umar tak kisah kat manapun dia, janji mama, papa dan susu nyer available bila Umar lapar heheheh



mak pun ikut sekali..tak nak tinggalkan mak sesorang kat umah..takut anything happen to her while we were away...hope mak enjoy the trip...




wahhhhh...Adnin dah cop tempat dia atas katil empuk!



Wawa said "let's share the bed kakak!'


my two sweet princess and they are priceless!




Umar yang sangat manja dengan neneknya...cayang nenek!



makan malam di Soho, Bangi...Umar with his aunty (wife to my 3rd brother)




my 2nd and 3rd brother



my 3rd brother's family



two of my darlings



people who make my heart glows...



kita mandi kolam duuuuluuuuuu



sebelum check-out kita bergambar dengan x'mas tree dulu yeee



eh eh baru ada gambar sendiri..walaupun kecil hehehehe



Bye bye Seri Pacific...TQ for your warm hospitality..^__^

8 comments:

Ucu Faridah said...

wah...skrnag ni kira dah free la ye...sihat ke..

dalm kerja bleh buat [email protected] xtvt..yg penting anak2 n bonda seronok..

sudipVSsenduk said...

anak yg baik akan bersama ibu bapanya di kala suka dan duka..

Amie said...

assalam Mieza cayanggg... seronok dapat bersama anak2 ye, minggu depan kak amie pulak sibuk meeting lagi di Tawau...angkutlah semua anak bawa sekali,biar diorang lepak2 sementara kakak mesyuarat.

IXORAROXI said...

wahhhhhhhh nampak seronok sangatkan.comelnya sikecil tu

Mieza said...

@Ucu..
free skit dari last week..tp skg students baru nak daftar..nampak gayanya kembali busy la ucu..huhuu

Alhamdulillah sihat..mieza mmg suka bw anak2 sekiranya dapat bila outstesen walaupun cuma outstesen ke KL :)

Mieza said...

@SudipVsSenduk
Amin..berbuat baik lah kepada ke2 ibu bapa supaya anak2 juga berbuat baik kpd kita bila kita tua nanti..insyAllah...

Mieza said...

@Kak Amieku cayanggg
selamat bermesyuarat kak amie..alau boleh bw anak2 tu elok lah kita bw sekali lagipun di musim cuti sekolah kesian juga kalau hanya duduk di rumah..semasa kita bermesyuarat/ conference/seminar etc boleh la depa jalan2 atau mandi kolam :)

Mieza said...

@Ixoraroxi..
anak2 lah yg seronok lebih sebab depa hanya tau main je kat hotel tu..mama ni kepala berserabut juga memikirkan persediaan utk bentang paper di conference..apa2 pun i'm happy when d kids are happy hahahaha

Don't forget to click the ad before u continue blogwalking..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...