Main Module

Welcome to my cooking blog, a place where recipes are shared. Do not hesitate to leave comments and ideas as to how to improve my cooking. Enjoy blogwalking and please keep coming back for more updates

Adds

Calendar

Wednesday, November 30, 2011

Silicon Mould Idaman Hati

Salam semua..hari ni mieza postkan silicon mould yang sangat mieza minati..gambar-gambar mieza dapat dari google..ini post sebab nak tunjuk kat anak sedara mieza kat UK nun supaya dibelikan untuk mieza...Abang Ngah, ini Su dah postkan gambar silicon mould yang Su nak tu..nanti abang ngah tolong belikan ye..Terima kasih sayang..

Cake Mould bentuk Rose..i loikeeee!



Yang ni tatau bentuk apa..tapi suka sangat..untuk puding



Yang ni tatau bentuk apa, tapi semua suka



bentuk swirl



yang ni yang suka sesangat..siap ada happy birthday..i loikeeee!



Cake Mould bentuk Sunflower..nak nak nak!



small mould untuk puding pun boleh



bentuk kekwa...cantikkkkkkkk



bentuk bintang..wawa mesti suka sesangat



bentuk rose yang sangat cute



bentuk love yang sangat lovely



dan yang ni pun cantik walaupun su tatau nama bentuknya



Abang ngah, terima kasih sayang..su dah excited sesangat dah..^__^

8 comments:

Gee® said...

nak tumpang order boleh...hehehe

sudipVSsenduk said...

silikon mould ni kalau masuk oven tak melt kan....

Sue @ Nenie said...

Salam...Kak Mieza..wahhhh cantik2 nya...Saya ada satu yang macam dalam gambar pertama tu, dapat hadiah Birthday dulu..Masa tu silicon Mould baru2 nak diperkenalkan kat Mesia ni...

Tapi tak tau pula rupanya ia amat susah nak dapatkan kat pasaran sini...Setakat ni hanya sekali guna je untuk puding...Untuk cake macam takutttt je nak masuk oven padahal memang boleh masuk pun..Ha ha ha ha jakunnya....

Apa-apa pun semua mould tu nampak cantik terutama yang swirl tu..berkenan habis...

K.Nor said...

amboiii banyak nya order.. hehee.. yg no2 dua tu bentuk snow.. k.nor suka yg swirl tu.. cantik :)

yg gambar 1st tu lain dr yg k.nor buat baru2 ni. yg k.nor buat tu ada lubang kat tengah, mcm pan utk bakar chiffon cake tu. yg rose tu cam dlm gambar tu k.nor ada gak tp rendah sket

issnita said...

salam perkenalan...
wah nak juga boleh kan...orderlah lebih untuk i...

Wani said...

salam kak mieza ;;

ya Allah banyaknya nak beli silicon mould tu .. nanti kena buat almari khas nak letok toy2 tu semua hihi ...geram wani tengok

Amie said...

cantik2 semuanya Mieza...nanti kalau dah dapat jangan lupa buat puding banyak2 ye,mesti hasilnya cantik secantik acuannya....

Nieza said...

cantikx2 belaka...saya pun suka kumpul SM ni sejak dok Finland ni:)

Don't forget to click the ad before u continue blogwalking..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...