Main Module

Welcome to my cooking blog, a place where recipes are shared. Do not hesitate to leave comments and ideas as to how to improve my cooking. Enjoy blogwalking and please keep coming back for more updates

Adds

Calendar

Sunday, November 6, 2011

Salam Aidil Adha - Labbaikallah hummala bbaik...

This is a sticky post...please scroll down for new entry...enjoy blogwalking!



Pic from Google

Salam Aidil Adha mieza ucapkan buat semua pengunjung blog WAWMC yang beragama Islam..semoga ibadah korban kita pada tahun ini akan mendapat keberkatan dan menjadi perisai kita di padang mahsyar nanti..insyaAllah...

Saat ini mesti kawan-kawan dah sampai ke kampung halaman kan..mieza tahun ni tak balik kampung, beraya di Tg Malim saja..sebabnya hujung tahun ni bulan 12 mieza nak balik lagi, hubby kata tak larat nak drive kerap-kerap...lagipun mak mieza masih stay dengan mieza...lepas tu next week sabtu 12 nov kami ada buat kenduri akikah baby umar..jadi sesiapa di antara rakan-rakan yang lalu Tg Malim Sabtu depan jemput la singgah sempena kenduri akikah...

Sempena raya esok mieza bercadang nak masak nasi dagang...ini baru siap potong mana yang perlu..jadi esok lepas subuh mieza terus kukus nasi dagang dan prepare lauknya...jemput la ke Tg Malim esok...boleh makan nasi dagang :)

10 comments:

Amie said...

salam aidil adha Mieza.... dah siapke nasi dagangnya.......kakakbarukuar dari hutan ni...perut tengah lapauuu....

Diana @ Melley Mey said...

Assalamualaikum mieza...
Salam Aidiladha buat mieza sekeluarga... wah masak nasi dagang yer mieza.. sedapnya tu... dah lama akak x makan nasi dagang.. :).. ada lg x nie? hehehe

Ketuhar Panas Yatie said...

Salam Aidiladha buat Mieza sekeluarga. Yatie pun tak balik kg. Beraya kat Kajang je. Untuk raya ni masak nasi kerabu dengan ayam bakar...menu kelate tetap di hati...

Mieza said...

@Kak Amie..waaa windunya sama kak amie..salam aidil adha buat kak amie sekeluarga juga..buat korban tak tahun ni? Akk ke hutam camping ke kak?

Mieza said...

@Kak diana..salam aidil adha buat akak juga..kak nasi dagang ada lagi..kalau dok dekat dah lama mieza jemput atau hantar ke umah akak :)

Mieza said...

@YAtie..kalau ore kelate tu kelate juga lah kan walau di mana kita berada..nasi kerabu memang sedap..yatie kita tukar2 nak...mieza nak rasa nasi kerabu tu..

Salam aidil adha buat yatie dan keluarga juga :)

Sonia (Nasi Lemak Lover) said...

Too bad I am staying too far otherwise I would like to try your nasi dagang, tentu sedap!!

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot said...

Mieza jeles dengar nasi dagang...hukhukhuk...

Mieza said...

@Sonia..u are alwiz welcome..kalau lalu TM just drop by..but i don promise ada nasi dagang..nasi lain ya..

Mieza said...

@Kak Ros..ala siannya akak mieza ni nak makan nasi dagang..meh la sini kak ros..kita makan sesama :)

Don't forget to click the ad before u continue blogwalking..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...