Main Module

Welcome to my cooking blog, a place where recipes are shared. Do not hesitate to leave comments and ideas as to how to improve my cooking. Enjoy blogwalking and please keep coming back for more updates

Adds

Calendar

Saturday, November 19, 2011

Birthday Gift from Beloved Hubby - and lunch treat @ TGIF, 1 Utama..^__^



First of all, mieza nak ucapkan terima kasih buat semua rakan-rakan blogger yang sudi wish mieza Happy Birthday dalam entry yang sebelum ni...insyaAllah Rabu depan mieza akan balas dan berkunjung ke blog rakan-rakan juga...mieza sangat sibuk minggu ni hingga rabu depan...jadi rabu malam mieza akan cuba juga untuk online..terima kasih banyak-banyak...doa rakan-rakan sangat mieza hargai...

Mieza juga nak ucapkan terima kasih kepada suami tercinta sebab sudi celebrate birthday mieza..kalau boleh mieza tak mau ke KL hari ni sebab mieza sibuk sangat..tapi ada banyak benda yang mieza nak beli, pertamanya anak saudara mieza akan berkahwin pada 25 Nov 2011 ni, jadi mieza kena belikan hadiah, kawan mieza juga sudah selamat bersalin anak sulung, jadi sebab nak visit dia maka mieza nak juga bawakan buah tangan...kasut mieza juga semua dah rosak, patah, koyak, jadi mieza nak beli kasut baru..hubby kata jom pergi KL...rupa-rupanya hubby nak belikan besday prezent dan banja makan kat TGIF sekali...tapi mieza tak bawa camera jadi tiada gambar makan-makan di TGIF...padahal malam besday mieza hari tu hubby dah belanja makan...tapi katanya makan Tg Malim apalah sangat yang ada...tapi sebenarnya mieza tak kisah hubby belanja makan kat mana pun...janji masa makan tu semua ahli keluarga mieza ada...TQ sayang...

Sebenarnya mieza dah lama teringin nak perfume Delicious by DKNY ni..akhirnya dapat juga..terima kasih sayang...I love U :))

9 comments:

Amie said...

bestnya dia....moga kasih sayang makin tambah-tambah sampai akhir hayat....suka parfume ye Mieza, mesti baunya best!

Antan Bertingkah said...

Happy belated birthday Mieza.... sorry akak ni jarang2 nak menjenguk blog... semoga terus berbahagia selamanya dalam rahmat Allah.

Wani said...

salam kak mieza.. harap2 wani tak terlewat nak wishkan selamat hari jadi .semoga panjang umur semoga dimurahkan rezeki dan semoga berbahagia bersama family tercinta .. wahh bestnya hadiah hihi...

Juwita Jamaludin said...

Happy birthday kak.. Seronok baca kisah dan dapat hadiah.. Tambahan org tersayang yg celebrate rasa sgt dihargaikan..:)

Mieza said...

@Kak Amie..terima kasih..semoga rumahtangga dan kasih sayang antara kami suami isteri dan anak2 akan bertambah setiap hari InsyaAllah..semoga Allah menjaga kebahagiaan rumah tangga kami :)

Mieza said...

@KAk Yus..terima kasih kak..tak per lambat wish pun, dah tua2 begini besday ni tak ler disambut sgt..hahahah malu kat anak2 hihihi

Mieza said...

@Wani..terima kasih dear..org lain dah lama ada perfume ni,akak baru nak ada kakaka..selama ni dah lama berkenan tapi selalu pilih perfume lain..kali ni hubby kata beli je delicious ni sbb dah lama teringin heheheh

Mieza said...

@Ita..terima kasih dear..dedulu masa muda2 seronok sambut besday..skg ni kekadang lupa akan besday sendiri hahaha

林磊 said...

2016-2-23 leilei
coach factory outlet online
burberry outlet
michael kors handbags
louis vuitton pas cher
air jordan shoes
mont blanc pens
ray ban sunglasses
air jordan 4
michael kors outlet
longchamp pas cher
michael kors outlet
new balance shoes
jordan 3s
michael kors handbags
air max 90
jordan shoes
fitflops sale clearance
longchamp outlet
ralph lauren
tiffany and co
polo outlet
uggs on sale
adidas shoes
canada goose jackets
ture religion outlet
nike outlet store
nike air max
coach outlet online
nike blazer
michael kors bags
christian louboutin sale
michael kors outlet
christian louboutin shoes
nike air max 95
burberry outlet online
canada goose jackets
true religion
ray ban sunglasses
adidas superstar
ugg boots for sale

Don't forget to click the ad before u continue blogwalking..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...