Main Module

Welcome to my cooking blog, a place where recipes are shared. Do not hesitate to leave comments and ideas as to how to improve my cooking. Enjoy blogwalking and please keep coming back for more updates

Adds

Calendar

Monday, October 17, 2011

Marble Cheese Brownie - Tempahan lagi, Alhamdulillah..

Alhamdulillah tempahan lagi..semoga bertambah rezeki di dalam keluarga mieza..Alhamdulillah ke atas segala pemberianNya..Jutaan terima kasih mieza ucapkan kepada Sofea, rakan sepejabat mieza yang sudi menempah brownie ini untuk adiknya yang sangat suka makan kek dan brownie..lain kali jangan lupa tempah lagi ye...semoga sentuhan mieza sentiasa disukai oleh kawan-kawan yang disayangi..:)



Nak resepi? Bolehhhhh..tekan sini ya..



Yang ni bukan tempahan..sesuka je buat untuk makan-makan sendiri..Orange Sponge Cake..mieza pakai sponge mix je then letak orange paste and kaler oren..buat untuk makan-makan kat ofis sempena jamuan last week...and promoting my cake as well..

Selamat Makan-Makan

6 comments:

Ketuhar Panas Yatie said...

Alhamdulillah. Mieza , rezeki jangan ditolak.Macam kita yg bekerja ni memang letih .Sampai satu peringkat nanti , rasa lega bila tak ada order . Dah terbalik , sepatutnya lega bila dpt order.Apapun good luck..

Amie said...

cantiknya..... Miezaaaaa cayang,
bila agaknya boleh rasa air tangan Mieza, semuanya yang berkaita dengan tepung sedap2 belaka!

Mieza said...

@Yatieeee..sekejap tenggelam sekejap timbul yati ni..memang kompom bz tu..maklum la kan dah ujung tahun ni..sekolah mesti sibuk kan tie..mieza kena banyak belajar dgn yatie especially tang tempahan tu..

Mieza said...

@Kak amieeeee...kalau kak amie datang ke TM, insyaAllah macam-macam lagi mieza jamu kak amie dengan food yang berasaskan tepung...sedap ke idak kita tolak tepi..kita makan duluuuuu hehehe

风骚达哥 said...

20151204 junda
longchamp handbags
michael kors handbags
michael kors outlet
michael kors outlet
louis vuitton outlet
coach outlet
louis vuitton handbags
nike air max
timberland boots
nike blazers
air jordans
nike shoes
christian louboutin uk
juicy couture
michael kors outlet online
ghd hair straighteners
nike outlet store
air jordan 13
louis vuitton
ray ban
prada outlet
cheap uggs
mizuno running shoes
michael kors outlet
mont blanc pens
louis vuitton
michael kors
ed hardy uk
oakley vault
burberry outlet online
nike outlet
coach factory outlet
moncler jackets
moncler outlet
true religion outlet
pandora charms
coach factory outlet
ray ban
louis vuitton outlet
chaussure louboutin

林磊 said...

2016-2-23 leilei
louis vuitton handbags
cheap jordans
north face outlet
oakley sunglasses
air jordan 8
michael kors handbags
burberry scarf
ugg outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet online
michael kors handbags
michael kors outlet
mcm handbags
louis vuitton outlet onlne
coach outlet online
louis vuitton outlet
michael kors bags
michael kors uk
ugg australia
cheap basketball shoes
coach factorty outlet online
michael kors outlet
adidas running shoes
true religion sale
gucci outlet online
louboutin outlet
michael kors handbags
hermes belt
louis vuitton outlet stores
mcm handbags
christian louboutin outlet
michael kors outlet
michael kors outlet
ugg outlet
true religion jeans
ugg boots
michael kors handbags
polo ralph lauren
louis vuitton outlet
adidas wings

Don't forget to click the ad before u continue blogwalking..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...