Main Module

Welcome to my cooking blog, a place where recipes are shared. Do not hesitate to leave comments and ideas as to how to improve my cooking. Enjoy blogwalking and please keep coming back for more updates

Adds

Calendar

Tuesday, October 25, 2011

Ila_cheqSue : 1st Anniversary Giveaway



Haiii assalamualaikum semuaaaa...masa belek blog kekawan tadi kan ternampak GA cheq sue ni..teringin nak mencuba nasib..syarat-syaratnya seperti berikut..

SYARAT-SYARAT :
- GA ni khas untuk BLOGGER MASAKAN SAHAJA
****Ok betul dah..blog WAWMC ni memang blog masakan

- kalau ada 2 blog pun (peribadi & GA) sila sertai melalui blog peribadi
****setakat hari ni memang cuma ada blog ini je..

- cuma buat satu n3 tentang GA ni dan dalam n3 tu perlu ada
"Saya rekemenkan cheq sue untuk cuba ................... "
apa2 resepi dalam blog korang tu, dan sertakan link resepi tersebut

****untuk yang ini..mieza rekemenkan cheq sue untuk cuba MARBLE CHEESE BROWNIE...sebabnya kan brownie ni sangat sedap..ramai juga yang puji ia sedap dan brownie ini lah juga antara yang paling banyak mieza dapat tempahan..

- jangan lupe masukkan gambar kat atas tu
****dah masuk dahh..

- kemudian masukkan link n3 korang tu kat komen box ni
*****ok..dah buat juga dah...

Jom jika pembaca semua nak masuk GA ni boleh klik kat sini...

6 comments:

inahar ali said...

salam rindu mieza..lama akak x kesini..mieza pekabo?? moga sihat selalu ye!

Juwita Jamaludin said...

salam kak.. good luck ye..:)

Mieza said...

@ kak ina...salam rindu kembali muah muah muah all over heehe..puan doktor, mieza tk sihat la ni demam...nak mintak mc dgn puan doktor lah leh cuti lg esok..:)

Mieza said...

@ ita..w'salam ita dear..TQVM..saja je sesuka masuk GA ni :)

风骚达哥 said...

20151204 junda
longchamp handbags
michael kors handbags
michael kors outlet
michael kors outlet
louis vuitton outlet
coach outlet
louis vuitton handbags
nike air max
timberland boots
nike blazers
air jordans
nike shoes
christian louboutin uk
juicy couture
michael kors outlet online
ghd hair straighteners
nike outlet store
air jordan 13
louis vuitton
ray ban
prada outlet
cheap uggs
mizuno running shoes
michael kors outlet
mont blanc pens
louis vuitton
michael kors
ed hardy uk
oakley vault
burberry outlet online
nike outlet
coach factory outlet
moncler jackets
moncler outlet
true religion outlet
pandora charms
coach factory outlet
ray ban
louis vuitton outlet
chaussure louboutin

chenlina said...

michael kors handbags
coach outlet online
jordan 11s
adidas originals shoes
jordan 3
cheap jordans
michael kors outlet
burberry outlet
beats headphones
oakley vault
jordan 8
coach canada
lebron james shoes
celine handbags
coach outlet store online
adidas shoes
ray ban sunglasses outlet
cheap oakley sunglasses
gucci outlet
louis vuitton outlet
coach outlet store online
michael kors outlet clearance
nike air max
polo ralph lauren
coach factory outlet
air jordan 13
cheap oakley sunglasses
ray ban sunglasses
gucci outlet
fitflops
true religion shorts
mont blanc pens
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
timberland outlet
tory burch sale
kobe bryant shoes
polo ralph lauren outlet
louis vuitton outlet
kate spade
chenlina20160803

Don't forget to click the ad before u continue blogwalking..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...