Main Module

Welcome to my cooking blog, a place where recipes are shared. Do not hesitate to leave comments and ideas as to how to improve my cooking. Enjoy blogwalking and please keep coming back for more updates

Adds

Calendar

Saturday, September 10, 2011

Tempahan Kek Gula Hangus dan Selamat Pengantin Baru Rahimah



Alhamdulillah dapat order lagi..sikit-sikit lama-lama jadi bukit hehee..padahal time ni busy giler dengan paper mieza yang tak siap lagi...400 helai data research untuk di key-in wish sangat ada assistant yang nak tolong key in data..huwaaaaaaa sempat ke nak siapkan paper by 30th September ni? Next week Isnin sampai Khamis bermesyuarat di Lumut pun mieza terpaksa angkat kotak survey research mieza..alamatnya malam tido kul 2-3 pagi la..tapi kan bila sifat berbisnes tu ada(diwarisi dari belah arwah ayah) dalam sibuk-sibuk pun mesti gak nak menerima tempahan hihihi...

Pertama sekali mieza nak ucapkan Selamat Pengantin Baru buat sahabat seofis mieza iaitu Rahimah..tempat duduknya bersebelahan je dengan meja mieza yang melangsungkan perkahwinannya hari ni (10 Sept 2011) 4 biji kek gula hangus ni ditempah untuk minum pagi tetamunya selepas majlis akad nikah jam 10 pagi nanti..mieza mendoakan semoga pasangan pengantin ini akan berkekalan hingga ke akhir hayat..



Kek Gula Hangus 900gm = RM17.90...10% diskaun untuk unit kedua..



Semoga rezeki ini berkekalan...insyaAllah..

3 comments:

Amie said...

Assalam Mieza..... rajinnya....,
mudah2an bisnes semakin laris walaupun sentiasa sibuk dengan pelbagai tugasan lain...

nuwairani ismail said...

adeh! 400 tu banyak tu....hihih... teringat dulu zaman2 tolong lecturer upm buat servey...best sangat2 sebab dapat berjalan n makan free! tdo hotel lagi...dapatla duit poket nak dekat 1k sebulan keje...

insyaallah kak mieza boleh buat! ganbare!

Kak Sam said...

rajinnya

Don't forget to click the ad before u continue blogwalking..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...