Main Module

Welcome to my cooking blog, a place where recipes are shared. Do not hesitate to leave comments and ideas as to how to improve my cooking. Enjoy blogwalking and please keep coming back for more updates

Adds

Calendar

Tuesday, September 20, 2011

Busy...Busy...Busy...but not busybody hahahaha


Pic from Google


Assalamualaikum buat semua pengunjung blog When A Working Mother Cooks...salam sayang yang sentiasa berpanjangan dari mieza...

Rasanya sunyi sungguh blog ini bulan ini..bukan tak memasak, ada juga mieza masak dan memang ada picture untuk diupload tapi picture itu masih lagi dok bertapa di dalam camera sebab mieza tersangatlah busy sejak akhir-akhir ni...buka lappy hanya untuk menyiapkan research mieza yang due dalam masa lagi 10 hari..tolak hujung minggu bersama anak-anak tinggal la 7 hari je lagi...setakat ini alhamdulillah sudah 50% siap...jadi mieza akan kembali update blog ini selepas mieza siap dan hantarkan research mieza pada 30 September ini...

Kepada rakan-rakan yang tinggalkan komen mieza akan balas nanti dan juga buat BW ke blog kawan-kawan yang sangat mieza rindui...rindu nak tengok masakan rakan-rakan dan gambar-gambar yang mouthwatering itewwwwwww...

Mieza juga ingin mengucapkan selamat datang kepada beberapa orang follower yang baru..insyaAllah lepas research mieza selesai mieza akan membalas kunjungan kalian dan follow blog rakan-rakan juga...

I love being busy???? Sometimes I do..Sumtimes I don...


Pic from Google


SALAM SAYANG DARI MIEZA

8 comments:

Amie said...

assalamualaikum Mieza cayangggg...
memang sunggh busy tu... pagi tadi saja Kak Amie tel, masa tu tengah duduk bawah pokok mangga, rindu nak dengar suara Mieza... he hehehhh agaknya lepas ni Kak Amie pun busy gak,

nuwairani ismail said...

wah! kakak nani ni memang betol2 bizi kalau mcm ni..takpe2, take ur time...kami ade je kat sini...heheh

nuwairani ismail said...

wah! kakak nani ni memang betol2 bizi kalau mcm ni..takpe2, take ur time...kami ade je kat sini...heheh

Juwita Jamaludin said...

selamat buat kerja kak.. moga dipermudahkan urusan ye

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot said...

Salam mieza, hidup ibu bekerja macam kita memang selalu busy ka? Sabor aje la

Gee® said...

salam ziarah... amboiii... busy yer...

Mieza said...

@ kak amie cayanggg..muah muah muahhhh..mieza pun rindu kak amie byk2 huhuhu...mmg betul2 busy kak..alhamdulillah dah berakhir kebizian ku kak..boleh la berblogging semula..dan buat BW..tq for d spirit utk mieza terus maju :)

@ nani..TQ dik..insyaAllah akan sentiasa berblogging update resepi selagi ada kudrat dari Ilahi cewahhhhh

Mieza said...

@ Ita..TQ banyak2 dear...semoga Allah sentiasa mempermudahkan segala usaha kita dan berkat sentiasa..:)

@ Pn Ros..setujuuuuu..begitu lah kita..tapi kerja2 masak2 pun kita kena buat juga demi keluarga..nak makan kat luar aja rasa tak sedap juga...

@ Gee..TQ sudi ziarah umah mieza yg hampir nak bersawang ni haaa heheheh..insyaAllah mieza akan kembali menulis lepas ni :)

Don't forget to click the ad before u continue blogwalking..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...