Main Module

Welcome to my cooking blog, a place where recipes are shared. Do not hesitate to leave comments and ideas as to how to improve my cooking. Enjoy blogwalking and please keep coming back for more updates

Adds

Calendar

Saturday, September 10, 2011

Selamat Hari Raya Aidil Fitri - Maaf Zahir dan Batin



Assalamualaikum dan salam Aidil Fitri buat semua pengunjung WAWMC..malam ni tiada post resepi sebab mieza dalam mood raya..hari ni pun mieza masak simple simple aje..cuma masak sup tulang dan yang lain-lain beli aje kat bazar sebab esok dah nak balik kampung..

Di kesempatan ini mieza nak ucapkan selamat menyambut hari raya aidil fitri buat semua..semoga berbahagia di hari mulia..mieza juga nak mohon ampun dan maaf andai dalam menulis blog ini, mahupun semasa meninggalkan komen di blog rakan-rakan, atau semasa membalas komen di blog sendiri, terdapat word yang mieza tulis yang menyentuh hati rakan-rakan..ampun kan mieza..bermaaf-maafan lah kita semua di hari raya..

Mieza juga nak ucapkan selamat perjalanan pulang ke kampung dan perjalanan balik semua ke kediaman masing-masing..di musim perayaan ini, sentiasa ada ramai reckless drivers..moga-moga Allah selamatkan perjalanan kita semua, InsyaAllah..

Jemput semua ambik kad raya dan gantung kat umah masing-masing ya...


Kad raya dari nani..TQ nani dear!



Kad raya dari ucu..TQ ucu cayang!



Kad raya dari Mas..TQ Mas!


SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI...MINAL AIDIL WAL FA'IZIN..

9 comments:

Amie said...

Selamat Hari raya Mieza cayanggg,
maaf zahir batin, moga gembira di hari raya... Kak Amie datang kutip duit raya tapi sampai sini dapat kad raya pulak....ambik ajelah ye...

Puan Ros @ Tadika Sinaran Intelek said...

.dan selamat hari raya mieza.Muga bahagia dihari raya

Ucu Faridah said...

Ucu & keluarga mengucapkan
Selamat Hari Raya
Maaf Zahir Batin

Izinkan ucu gantung Kad Raya disini:
http://ucubakery.blogspot.com/2011/08/koleksi-kad-raya-2011.html

Mieza said...

Kak amie dearie...selamat hari raya kembali...mieza juga minta maaf andai ada kata yg mengguris perasaan semasa meninggalkan komen di blog kak amie..mana duit raya kak heheheh

Mieza said...

Puan ros...salam aidil fitri dari mieza juga...bila puan ros nak wat open house ni mieza nak datang beraya :)

Mieza said...

Ucu cayanggggg...salam aidilfitri buat ucu juga...sila lah gantung kat umah akak kd raya meza yang serba sederhana ni..:)

风骚达哥 said...

20151204 junda
longchamp handbags
michael kors handbags
michael kors outlet
michael kors outlet
louis vuitton outlet
coach outlet
louis vuitton handbags
nike air max
timberland boots
nike blazers
air jordans
nike shoes
christian louboutin uk
juicy couture
michael kors outlet online
ghd hair straighteners
nike outlet store
air jordan 13
louis vuitton
ray ban
prada outlet
cheap uggs
mizuno running shoes
michael kors outlet
mont blanc pens
louis vuitton
michael kors
ed hardy uk
oakley vault
burberry outlet online
nike outlet
coach factory outlet
moncler jackets
moncler outlet
true religion outlet
pandora charms
coach factory outlet
ray ban
louis vuitton outlet
chaussure louboutin

林磊 said...

2016-2-23 leilei
louis vuitton
ralph lauren
ray bans
michael kors bag
ed hardy
true religion outlet
toms shoes
coach factory outlet
air jordan homme
jordan 6s
louis vuitton handbags
ghd hair straighteners
ugg outlet
coach factory online
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet
michael kors handbags
michael kors outlet
canada goose jackets
toms outlet
nike air max 90
nike tn pas cher
jordan pas cher
louis vuitton outlet
jordan 3 white cenment
ray ban sunglasses
louis vuitton handbags
michael kors handbags
nike uk
moncler jackets
cheap ugg boots
cheap soccer jerseys
juicy couture
adidas superstars
air max
toms outlet
michael kors
michael kors handbags
marc jacobs handbags
canada goose uk

chenlina said...

louis vuitton handbags
coach outlet
louis vuitton handbags
michael kors outlet
vans shoes outlet
michael kors handbags
burberry outlet online
tods shoes
louis vuitton
toms shoes
coach outlet
coach outlet online
nfl jerseys wholesale
gucci handbags
louis vuitton
insanity workout
air jordan pas cher
true religion
ralph lauren outlet
ghd flat iron
north face outlet
kate spade
coach outlet
adidas yeezy
adidas nmd
louis vuitton outlet
ralph lauren outlet
jordan retro 3
louis vuitton bags
polo ralph lauren
fake watches
coach outlet store online
oakley sunglasses
coach outlet
michael kors
louis vuitton handbags
coach factory outlet
louis vuitton outlet
tory burch outlet
christian louboutin shoes
chenlina20160803

Don't forget to click the ad before u continue blogwalking..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...