Main Module

Welcome to my cooking blog, a place where recipes are shared. Do not hesitate to leave comments and ideas as to how to improve my cooking. Enjoy blogwalking and please keep coming back for more updates

Adds

Calendar

Tuesday, July 26, 2011

Maggi Kari - haishhhhh sibuk wehhhh tak dan nak merempit kat dapur!!!!!




Huwaaaaa mieza dah tak dan nak merempit kat dapur as usual dah 2-3 hari ni..makan je la apa yang senang ekkkk..ni kan instant noodle feveret masa dok belajar dok hostel dulu...apa nak wat kat hostel tak der dapur, takkan nak masak nasi beriani kan hihihi

Meh teman mieza makan maggi meh...

9 comments:

Amie said...

hi hi hiiii... inilah menu utama sewaktu tinggal di asrama... rendam je bagi kembang... kiranya yang Mieza sediakan ni dah cukup bagus!

Nuridah said...

Assalamualaikum Mieza

ini lah yg senang nk masak dan menjimatkan masa...hehe..sesekali sedap juga layan maggi..

Diana @ Melley Mey said...

Assalamualaikum mieza..
maggi kari fav akak tau... suka sgt makan.. ehhehehe.. kekdg akak campur maggi kari ngan maggi ayam... pas tu bubuh seasoning maggi.. sedap.. :)

nuwairani ismail said...

alahai kak mieza...bakpo lagu ni weh...tapi sekali sekala makan instant noodles memang sedap!!

Kak Sam said...

Senang dimasak sedap dimakan

inahar ali said...

miezaaaaaaaaa...akak pung nk join sama mamam maggi memalam buta nih..tgh lapor..cedaapnyer!!

Mieza said...

@ kak amie
hihihi malam2 lepas balik prep lapor rendam maggi jap makan sebelum tido hehehe

Tapi skg dah berumahtangga pun masih suka kan maggi ahakkksss

@ Kak Nur
W'salam..kak nur weeiiii kat umah ni bukan sekali sekala layan maggi kalo buleh nak layan selalu..anak2 semua kena..kalao kita tak kontrol depa asek nak mkn itu jer..haishhhh hehehe

Mieza said...

@ kak diana
ooo mcm gitu ye lagi sedap..nnt mieza cuba campurkan begitu..sedapnya kak..selalu mjeza ni makan magi kat opis..sebb tanak bg anak2 nak..ataupun time tak sempat nak kuar mkn..bedal je la mkn maggi..huhuhu

@ nani
Nani weiiii akak ni sokmo doh lagu ni..time sakit malas menyerang gak akak jadi pemalas maka akak akan makan maggi hehehe kenalilah kakak mu ini..nak tunggu adik nani masak jauh bebenik adik akak ni berada :)

Mieza said...

@ kak sam
hihiih 2 minit dah siap..tp kalau tumis mcm ni lebih la sikit dari 2 minit kakakaka

@ kak inahar
alahaiii doktor inahar mesti kata ni makanan yg tak sihat..ampun doktor..doktor tak leh makan..ajinomoto banyak hihihi..doktor kena makan roti cicah air milo laaa kekekek

Don't forget to click the ad before u continue blogwalking..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...