Main Module

Welcome to my cooking blog, a place where recipes are shared. Do not hesitate to leave comments and ideas as to how to improve my cooking. Enjoy blogwalking and please keep coming back for more updates

Adds

Calendar

Wednesday, July 20, 2011

Award From Nani - Thanx a Million Dear, You are the Sweetest!



Alahaiiii ingat kan lambat lg kul 9.00 rupa-rupanya dah kul 9.05pg..mieza kena masuk kelas dulu..jap lg baru mieza cerita pasal award ni ya..pliss keep coming back!

Resumed at 8.53 pm
Bertemu kembali kita..hari ni mieza super busy..tak sempat nak update blog pasal award dari nani ni..apatah lagi nak BW ke dapur kawan-kawan yang lain...fenatnya mieza..kelas bermula dari pukul 9am hingga 1 pm..lepas tu drive jemput anak dara dari school..lepas solat etc drive back to the office coz the big boss was looking for me..3pm terpacak bilik bos..dengar dia pot poet kerja untuk miezadalam sejam...4pm ada kelas balik..530 pm sampai umah terus masak untuk berbuka puasa..then malam ni masak lagi sambal bilis untuk tempahan nasi lemak esok pagi...huwaaaa kalau macam ni hari-hari kurus la mieza..ini pun terima juga tempahan sebab cikgu sekolah anak dara mieza tu nak makan nasi lemak mieza...nak reject order rasa kesian pula..nanti orang tamau tempah dah len kali...maju lak bisnes sejak akhir-akhir ni..bukan la buat bisnes sangat pun actually..mieza suka suki je..alih alih depa suka lakkk..kalau tempahan asek banyak macam ni mieza berenti la jadi lecturer but catering lak ahakkksss..heheheh gurau je tu..teaching and lecturing is always my passion :

Ok, back to this award, mieza nak ucapkan jutaan terima kasih kepada adik nani yang disayangi..walaupun tak pernah mieza bersua muka ataupun mendengar suara tapi rasanya dekat sangat persahabatan ini..walaupun nani berada nun di kinabatangan..semoga satu hari hari nanti kita dapat bersua muka di alam nyata di negeri kelate..balik kampung ke raya ni nani? Terima kasih dear nani, akak amat menghargai award ni..sayang nani..mmmuahhhhhsss hheeheee

Dan kat sini mieza nak panjangkan award ni kepada sahabat blogger yang mieza terigin sangat nak jumpa:

1. Mas @ Duniaku
2. Kak Diana @ Sky Blue's Kitchen
3. Kak Amie @ The Stories of Amie's Little Kitchen
4. Kak Inahar @ Inahar's Cooking Time
5. Ika @ Arah
6. Suzan @ My Heart
7. Nomiey @ It's my Life (yang baru je mieza kenali hari ni :)
8. Along @ Blog Conteng Along Athirah

Dijemput menerima award...:)

6 comments:

Amie said...

Miezaaaaa.....
terima kasih banyak2 atas ingatan Mieza pada kakak, suka sangat dapat award tu, kak amie datang naik airbus ni nak terbangkan award lintas laut china selatan....rasa sangat terharu tau lebih2 lagi bila nak post cawan mufin tu....kecil tapak tangan, nyiru kakak tadahkan.... seikhlas hati Mieza, setulus rasa hati kakak untuk terima....alhamdulillah.

nuwairani ismail said...

hihih....haru dgn ayat kak mieza....chewah! mengajar dan memasak adalah dua bidang yg berbeza...memasak untuk suka suki dan memasak untuk mencari rezeki pon adalah perkara yang berbeza...ok la tu jadi lecturer..sambil2 tu leh masak2 suka suki! heheh...

ijayuji said...

Salam kak mieza!! lap air mata, sedihnyer dpt award ni, terima kasih ya kak, kita pun teringin jugak nak jumpa blogger2 yg ada tp tu lah belum ada jodoh n rezeki lagi, isnyaAllah kita jumpa jugak bila tu tak tahu moga2 ada rezeki tuk berjumpa kan kak, macehhhh!!! nanti kita gantung ya :-)

sue said...

mieza tq so much...macam dihargai sesangat...walau tak pernah bersua tapi sangat akrab...InsyaALLAH ada rezeki kita bertemu...mana tau di BAGUS...setulus hati ditabur semurni kasih suzan terima...me kacih bebanyak...ilmu yang dikongsi akan dibawa hingga ke akhir hayat...

Mieza said...

jemput dan sila semua ambik award..heeh nak amik award kat grammy ke kat ada festival ke mmg dah tak layak..award kat blog je laaa..terima kasih sudi terima :)

林磊 said...

2016-2-23 leilei
coach factory outlet online
burberry outlet
michael kors handbags
louis vuitton pas cher
air jordan shoes
mont blanc pens
ray ban sunglasses
air jordan 4
michael kors outlet
longchamp pas cher
michael kors outlet
new balance shoes
jordan 3s
michael kors handbags
air max 90
jordan shoes
fitflops sale clearance
longchamp outlet
ralph lauren
tiffany and co
polo outlet
uggs on sale
adidas shoes
canada goose jackets
ture religion outlet
nike outlet store
nike air max
coach outlet online
nike blazer
michael kors bags
christian louboutin sale
michael kors outlet
christian louboutin shoes
nike air max 95
burberry outlet online
canada goose jackets
true religion
ray ban sunglasses
adidas superstar
ugg boots for sale

Don't forget to click the ad before u continue blogwalking..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...